Have a question?
Message sent Close

“Barn og voksne viser hverandre vei og går den sammen.”

Barnehagen er åpen for barn mellom 1-6 år og har en avdeling for 3-6 år med 28 barn og fra høsten 2024 en avdeling for barn 1-3 år med 12 barn. Vi holder til i koselige omgivelser i sentrum av Drøbak med lyse, vennlige og innbydende lokaler og et uteområde som gir mulighet for variert lek i trygge og samtidig utfordrende omgivelser. Vi er ute cirka 3 timer hver dag og i tillegg har vi turdag en dag i uken, hvor vi bruker både skog og strand i nærmiljøet. Vi har plantekasser hvor barna er med på å plante og så, slik at vi kan glede oss over blomster og grønt til eget bruk. Vi har også tilgang til skolehagen på Drøbak Montessori barneskole som er barnehagens nærmeste nabo.

Barnehagen bygger på Maria Montessoris pedagogiske prinsipper. Vi ønsker å gi barna mulighet til å konsentrere seg i et trygt og rolig miljø. Vi legger stor vekt på at alle ansatte ser og blir godt kjent med hvert enkelt barn. Våre fagområder er: praktiske hverdagsaktiviteter, sansemateriell, språk, matematikk, kultur, kunst og forming, og friluftsliv/natur.

Barn i Drøbak Montessori Barnehage har fortrinnsrett til plass ved Drøbak Montessori Skole.

Les mer om hverdagen i barnehagen