Have a question?
Message sent Close

Hvert år inviterer vi til ekte gammeldags julemarked første søndag i advent. Markedet holder til på skolens område og er åpnet for alle. Her er den perfekte anledning til komme i julestemning og handle inn hjemmelagde julegaver og -godsaker.

Julemarkedet arrangeres av foreldrene og alle inntekter går uavkortet til FAU som bevilger midlene til tiltak som kommer elevene og skolen til gode. Gjennom årenes løp har julemarkedet blant annet bidratt til både nytt piano, klatrestativ, fotballbane med kunstgress og sceneteppe. Forberedelsene til julemarkedet starter tidlig på høsten og er en hyggelig og sosial aktivitet hvor foreldre blir bedre kjent, enten det er på fuglekassesnekkerverksted, bakekveld eller tovekurs.

På julemarkedet kan du kjøpe deilige hjemmelagde julekaker, julegodterier og varme brød. Flittige foreldre og barn har også gjennom året strikket og tovet og dekorert masse flott julepynt og som selges. Vi serverer selvsagt gløgg og barna kan steke pinnebrød og synge julesanger rundt bålet. På stabburet servers rykende ferske sveler rett fra takke.

Vi ønsker velkommen til distriktets hyggeligste julemarked på Drøbak Montessori Skole første søndag i advendt!