“Barn og voksne viser hverandre vei og går den sammen.”

Barnehagen er åpen for barn mellom 2-6 år og har en avdeling med 30 barn. Vi holder til i koselige omgivelser i Gulliksbakken i sentrum av Drøbak med lyse, vennlige og innbydende lokaler og et uteområde som gir mulighet for svært variert lek i trygge og samtidig utfordrende omgivelser. Vi er ute minst 3 timer hver dag og vi har kjøkkenhage hvor barna kan glede seg over blomster og litt grønt til eget bruk. Drøbak Monterssori barneskole er nærmeste nabo.

Barnehagen bygger på Maria Montessoris pedagogiske prinsipper. Vi ønsker å gi barna mulighet til å konsentrere seg i et trygt og rolig miljø. Vi legger også stor vekt på at alle ansatte ser og blir godt kjent med hvert enkelt barn. Dette ses i sammenheng med vår handlingsplanen mot mobbing. Våre fagområder er: praktiske hverdagsaktiviteter, sansemateriell, språk, mattematikk, kultur, kunst og forming, og friluftsliv/natur.

Barn i Drøbak Montessori barnehage har fortrinnsrett til plass på Drøbak Montessori skole.

Les mer om hverdagen i barnehagen